Over Ed Hollander B.V.

Ed Hollander zit al meer dan 40 jaar in het vak van reiniging, sloop, totaal onderhoud, grondwerkzaamheden, straatwerk, renovatie en projectbegeleiding. Zelf ooit begonnen in dienst bij zijn vader, kan hij met volle trots zeggen dat hij het vak van hem heeft geleerd. 

Het doel van Ed Hollander B.V.

Het doel is altijd om een leuke samenwerking te creëren met de opdrachtgever waarbij we er tevens naar streven deze ook totaal te ontzorgen. Daarnaast werken we met een focus om besparingen te vinden voor u als opdrachtgever. Op die manier wordt elk project dat u door Ed Hollander B.V. laat uitvoeren met een positief eindresultaat afgesloten.

Kwaliteit, veiligheid en betrokkenheid is ons credo!

Ed Hollander B.V. werkt alleen met vakkundige mensen en goedgekeurd materiaal, tevens voldoen we altijd aan de laatste veiligheidseisen van de overheid en de eigen voorschriften van bedrijven.

Door onze betrokkenheid met u als opdrachtgever kan u er van uit gaan dat iedere opdracht met meer dan tevredenheid wordt afgesloten.
Wilt u meer weten wat we voor u kunnen betekenen? 

Neem contact op

Heeft u interesse in een van onze diensten? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij kijken graag samen met u naar een gewenste oplossing.